Skruvat.dk - Skruer prisen i bund på de bedste bildele

Bildele på nettet

Skandinaviens største e-handelsplads for bildele

Skruvat er grundlagt 2008, og vi er hurtigt blevet Skandinaviens største e-handelsplads for bildele med tusindvis af tilfredse kunder hver uge. Takket være internettet kan du nu købe bildele i topkvalitet til særdeles lave priser. Vi garanterer dig en stor e-handelsoplevelse hos medarbejdere, der ved alt om bildele!

Peter Jakobsson & Roberth Risberg

WRC chauffør Henning Solberg i Skruvat-bil i Rally Sweden 2015.

Kæmpeudvalg af reservedele i høj kvalitet – til de bedste priser

Vores katalog bliver løbende udvidet, men i øjeblikket har vi over 500.000 produkter, med andre ord et stort udvalg af bildele i topkvalitet til din bil. Vi samarbejder med branchens førende leverandører for at kunne tilbyde den højeste kvalitet og mest for pengene. Vi har reservedele til alle store bilmærker, som eksempelvis Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Sikre og behagelige indkøb

For at du kan føle dig tryg, samarbejder vi med de største banker og sikre betalingsgateways, så vi kan give dig en sikker indkøbsoplevelse. Vi arbejder på moderne, tekniske platform for at gennemføre din betaling på den mest sikre og behagelige måde.

Gennem et samarbejde med nogle af Europas førende logistikfirmaer, garanterer vi hurtige leverancer til dig.

Vi giver også 30 dages fortrydelsesret på køb hos os for yderligere at øge din sikkerhed. De vigtigste for os er, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi engagerer os i at yde service i høj kvalitet og mener, at tilfredse kunder er vores bedste ambassadører.

Velkommen til Skandinaviens største e-handelsplads med bildele!

Dear customer,

We have closed our operation in Denmark. If you have any questions don't hesitate to contact us here.

Best regards,

The team at Skruvat