Spindelled, kontrolarm, styreled, krængningsstabilisator, bærearm og & styrestang til din bil

Bilens manøvrering og køreegenskaber kommer an på mange forskellige faktorer, som er konstruktionsspecifikke. Blandt de vigtigste faktorer er bilens akselsystem og hjulophæng. Hjulophænget giver hjulene de rigtige baner til fjedrende bevægelser og over for de kræfter, der er mellem kørebanen og bilen til karrosseriet og stellet.

Vi har et bredt sortiment med karrosseri- og hjulophængsdele til din bil foran og bagpå, der er udviklet til at matche din bils konstruktion optimalt.

En krængningsstabilisator er med til at stabilisere forvognen og/eller bagvognen på din bil.
I sortimentet har vi mange forskellige kontrolarme (kaldes også bærearm). I konstruktionen er der normalt en kontrolarm som er positionsangivet øvre, nedre, forreste og bagerste kontrolarm. Kontrolarmsbøsningen er den bøsning, som er presset på plads i kontrolarmen. Disse kan købes separat.
Spindelled, også kaldet kugleled, er det led som sidder helt yderst på hjulophænget, og normalt er dette integreret i kontrolarmen.

For at styre bilen er der styrestænger på hver side af bilen. Denne stang består af et indre styreled/styrestang samt en ydre styrestang/styreled. Den ydre del kan også benævnes P-ende.
Bilmærker
Medel
{trustpilot.ReviewCountText}
{trustpilot.SelectedReviewsText}
Dear customer,

To find auto parts and car accessories, we welcome you to our International site skruvat.com.
At Skruvat, you find quality aftermarket and original car parts with a fast and cheap delivery to Denmark.

Hope to see you at Skruvat.com!

The team at Skruvat