Salgsbetingelser

Købsinformation:
Skruvat.dk sælger og markedsfører produkter, der modsvarer originalkvalitet, samt originale produkter. Vi forbeholder os ret til og fraskriver os ansvaret for prisændringer, slutsalg eller faktuelle unøjagtigheder, der kan forekomme på vores websted eller i vores annoncer. Vi forbeholder os ret til og fraskriver os ansvaret for at de viste produktbilleder på vores websted kan indeholde tekniske og/eller grafiske og typografiske fejl. Informationen på skruvat.dk stilles til rådighed i informativt øjemed og i nuværende form uden nogen form for garantier, inklusive, men ikke begrænset til, antydede garantier om anvendelse, egnethed til generelle såvel som specifikke anvendelsesområder og formål.

Private kunder

Skruvat.dk følger de europæiske retningslinjer og lovgivning for e-handel, fastlagt af Europakommissionen. Som forbruger har du derfor alle de rettigheder, der er nævnt i disse retningslinjer og love. I tilfælde af produktforsinkelser, har kunderne ret til at annullere købet, hvis den nye, foreslåede leveringsdato ikke kan accepteres. Hvis forudbetaling for et produkt med en forsinket leveringsdato har fundet sted, kan du annullere købet og få pengene retur inden for 30 dage.

Erhvervskunder

Skruvat.dk gør den nuværende europæiske lovgivning gældende i relation til juridiske personer i det enkelte land, dvs. virksomheder. Som virksomhed har du derfor alle de rettigheder, der er nævnte i disse love.

Umyndige personer

Skruvat.dk sælger ikke produkter til personer under 18 år, da dette er imod de europæiske retningslinjer for e-handel.

Bedrageri

Vi rapporterer alle former for bedrageri, herunder falske ordrer, ordrer foretaget med stjålne kreditkort, osv., til politiet i det enkelte land. Når vi afdækker muligt bedrageri, gør vi alt for at hjælpe politiet på bedst mulig måde.

Garantier & reklamationer

Skruvat.no giver 2 års begrænset garanti på alle produkter, hvis ikke andet er anført. Garantien betyder, at vi reparerer eller erstatter defekte produkter inden for 2 år, hvis produktet ikke er blevet beskadiget af forkert håndtering. Som forbruger har du en garanti på 2 år, hvis produktet var fejlbehæftet ved modtagelsen. Forbrugeren skal returnere det defekte produkt inden for rimelig tid, efter han/hun har opdaget eller burde have opdaget fejlen.

Returvarer

Alle returvarer og reklamationer skal registreres og behandles på vores webside for returvarer: returwebb.skruvat.dk.

Bemærk, at besiddelsen af returnummer ikke kan sidestilles med godkendt reklamation. Forbrugeren (privatperson) skal anvende den, af Skruvat.dk, udsendte, forudbetalte fragtseddel til returnering af varen. Varen skal sendes inden for 14 dage efter registreringen af returvaren. Ved retur af varen skal ordrenummer, gyldigt returnummer samt en redegørelse for fejlen, fortrinsvis en detaljeret redegørelse, medfølge varen. Hvis Skruvat.dk er ansvarlig for problemet med produktet, betaler Skruvat.dk returforsendelsen. I øvrige tilfælde er kunden ansvarlig for returforsendelsen. Hvis nogle af de påkrævede dokumenter mangler, bliver produktet sendt tilbage til kunden. Returvarer skal returneres forsvarligt pakket i henhold til instruktionerne, som modtages i forbindelse med anmeldelse af retursagen.

Eventuelle transportskader som følge af mangelfuld emballering skal betales af kunden. Hvis du har betalt mod faktura, bliver vi glade, hvis du kan sendes os dit kontonummer for hurtigste behandling af sagen. Hvis du har betalt med kontokort, tilbagefører vi pengene på din konto.

Fortrydelsesret

Som forbruger (privatperson) har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af en vare, vi har sendt til dig. Du har altid ret til at annullere din bestilling, hvis en vare er udsolgt. Fortrydelsesretten gælder ikke varer, hvor et specifikt produkt er bestilt hjem efter kundens ønske og til kundens specifikke formål. Et eksempel er rustfrie udstødningssystemer, som specialfremstilles efter modtaget kundeordre. Information om, hvilke produkter, der ikke er omfattet af fortrydelsesretten, kan ses under den detaljerede produktbeskrivelse for hvert produkt. Fortrydelsesretten er kun gyldig, hvis produktet er ubrugt og i uændret form. Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervskunder.

Vil du, som forbruger, udøve fortrydelsesret, bedes du registrere din returvare på returwebb.skruvat.dk. Skruvat.dk vil debitere kunden for manglende produkter, hvis det returnerede produkt ikke er komplet eller er brugt. Skruvat.com afhenter ikke kundens uafhentede pakker. En ikke udleveret forsendelse fra Skruvat.no betragtes ikke som anvendelse af fortrydelsesretten.

Uafhentede pakker

Ikke afhentede pakker debiteres en returafgift for at dække Skruvats omkostninger for fragten tilbage til Skruvats lager. For ikke afhentede afhentnings pakker bliver man debiteret 250 kr inklusiv moms, hvilket modsvarer den omkostning Skruvat har for at transportere pakken tilbage til Skruvats lager. For ikke afhentede erhvervs pakker samt større pakker med anhængertræk, dæk og/eller fælgpakker bliver man debiteret 500 kr inklusiv moms på modsvarende måde, da denne fragtomkostning er meget større end for mindre pakker.

Certificeringer

AB Skruvat Reservdelar (moderselskab) er certificeret af Trygg E-handel, en certificering, der er udarbejdet af det svenske forbrugerråd og Svensk Distanshandel (SDH), som er medlem af E-commerce Association Europe. En sådan certificering er en kvalitetssikringsproces, der er udarbejdet for at beskytte forbrugerrettighederne ved at følge den europæiske lovgivning og retningslinjer for e-handel. Blandt andet garanterer vi at altid besvare mail senest inden 48 timer, men oftest får du givetvis svar direkte. Læs mere på tryggehandel.se.

Politik for beskyttelse af personoplysninger

Læs mere om, hvordan vi administrerer personlige oplysninger og vores politik for beskyttelse af personoplysninger her.

 

Dear customer,

We have closed our operation in Denmark. If you have any questions don't hesitate to contact us here.

Best regards,

The team at Skruvat