Fragt & leverance

Alle bestillninger håndteres inden for 24 timer (i hverdagene).

Hvad koster fragten?
Det er desværre ikke helt billigt at fragte dæk, men vi har subventioneret fragtpriserne, og derfor behøver du bare at betale 59 kr / dæk eller fælg, og vi køre dem direkte hjem til dig!

Hvor lang er leverancetiden på dækkene?
Normal leverancetid er 4-6 arbejdsdage. Under højsæsong (Marts-Maj og Oktober-December) kan leverancen ta ydeligere nogle dage.

Hvordan leveres dækkene?
Når dine dæk lander i Danmark fragtes de med fragtselskabet DPD til Post Danmark. Post Danmark ser til at dine dæk køres ud for leverance. Er du ikke hjemme, så afleverer Post Danmark en meddelelse i din postkasse om hvor du, i løbet af de efterfølgende 14 dage, kan afhente dine dæk. Er du i tvivl om noget mht. Post Danmark, så kan du gå ind på www.postdanmark.dk eller ringe på privat 80 20 70 30 / erhverv 70 11 12 30.

Når vi har pakket din ordre, så sender vi dig en e-mail med et kollinummer, så at du kan følge din pakke. Noter venligst at du først kan følge pakken, når den er ankommet til Danmark, hvilket som oftest er et par dage efter, at vi har mailet dig.

Uafhentede pakker
Vedr. uafhentede pakker så debiteres kunden en expeditionsafgift enligt gældende prisliste gällande prislista. Denne afgift skal dække udgifter som fx emballage og håndtering.

Betaling
Vi kan tilbyde forskellige sikre betalingsalternativ; Faktura, Delbetaling eller Kortbetaling. Læs mere om vores betalingalternativer.

Delbetaling
Vi kan tilbyde dig en delbetaling af dine dæk, og du kan selv vælge, om du vil dele betalingen op på mellem 3-24 måneder. Dette sker i samarbejde med Klarna. Her finder du mere information om delbetalingsmuligheden.

Dear customer,

We have closed our operation in Denmark. If you have any questions don't hesitate to contact us here.

Best regards,

The team at Skruvat