upto40%Discount Towbar

Vi har anhængertrækket til din bil!

Om du er på udkig efter et aftageligt anhængertræk eller et fast anhængertræk Så har vi det til den rigtige pris og omgående levering! Fordelen ved at købe trækket ved os:
  • Garanti for at trækket passer
  • Laveste pris garanti
  • Hurtig levering hjem til dig eller direkte til værkstedet
  • Original kvalitet med 2 års garanti
Symbolic Picture

Aftagelig eller fast?

Udseendet er den største forskel. Et fast træk er en permanent løsning til din bil. Parkerings sensorer påvirkes ikke af aftagelige anhængertræk eftersom det kan afmonteres.
Symbolic Picture

Kan jeg selv montere anhængertrækket ?

Sværhedsgraden af monteringen afhænger af hvilken bil du har.Normalt er det letterer at montere et anhængertræk på en ældre bil med at simplere el-system. Normaltvis er det noget som en Gør- det selv fyr selv kan montere.
Symbolic Picture

Hvordan ved jeg om det passer ?

Ved at angive din bils registreringsnummer, så garanterer vi at trækket passer. Vi viser kun produkter der passer til din bil. Vi har over 3000 anhængertræk på lager! Skulle du have spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Symbolic Picture

Hvorfor er vores priser så lave ?

Vi køber store partier, hvilket giver os gode aftaler med vores leverandører. Vores anhængertræk bliver ofte leveret direkte fra fabrikken uden mellmeled, hvilket garanterer en lavere pris.
Symbolic Picture

Komplet anhængertræk med kabelsæt

Husk at du behøver et kabelsæt til dit anhængertræk for at få lysene til at virke på din trailer.
Symbolic Picture
5.310825Skruvat.dk